Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnimi czasy na allegro pojawiło się kilka aukcji dotyczących sprzedaży NosDolarów. Są one o kilka złotych tańsze od NosDolarów kupowanych bezpośrednio przez stronę NosTale. Stąd moje pytanie. Skąd oni mają te ND ?

Liczę na mądre odpowiedzi i pozdrawiam :D

Opublikowano

robią reklamki ?

i zmieniają ip i znowu i robia reklamy :D Daj + :D

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Benqqqq już dałem Lubie to :D Chyba nie jest to ten sposób bo sprzedają po 150 ND a więc trochę tych reklam trzeba wypełnić ,aby mieć tyle ND.

Czekam na inne pomysły :D

Opublikowano

ja ci nie polecam kupywać nos dolcuw na allegro. kumpel kupił i dostał ale bardziej opłaca się kupić kase. np za 50 zł masz 20kk

SERWER : Avalon

Nick : SenseiiKakashi

LVL : 62 Rośnie

Job : 57

SP : Ranger 30 +1, Sin 29 + 2 , Destro 39 +5, wk 29 +4 ( rośnie )

Szukam ludzi do dropienia piórek w pt i do pts 2

Opublikowano

Zgadzam się z Righ nie warto kupować nd .

Ps przemek thx za lajk :D

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Po 1 - opłaca sie bardziej kupić ND z allegro niż złoto (za nd możesz kupić itemki z nosmala i więcej masz kasy niz ze zwykłego zakupu złota)

Po 2 - żeby mieli ąz tyle ND z reklamek to by musialo w tym uczestniczyc okolo 20 osob 24/7 a i nie wiem czy by wystarczyło. Proste, przecieki sa wszedzie albo jakis typ ma klucze (ktory pracuje przy platnosciach) i moze ci wygenerowac kod a tym samym doladowac nosdolarki, albo kupujesz legalne nosy tzw. E-piny.

Aktualna sygnatura...

Opublikowano

Witam nie radzę kupować na allegro . Być może że te kody są kupowane od ruskich .

Nie, wszystko dla firmy Gameforge wyglada na legalne. Sam kupowalem wiele razy. Trzeba sie pogodzić ze na świecie jest wiele rzeczy które ulatwiaja nam "wyzwania" bez praktycznie żadnego wkładu.

Aktualna sygnatura...

Opublikowano

Dzięki. Sprawa wyjaśniona. Wszystkim osobom ,które pomogły postawiłem "Lubie to" :D

Moda proszę o zamknięcie ,aby uniknąć spamu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...